Редакція журналу «Охорона праці»

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

22.06.2022

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності запрошує отримати вищу освіту за освітніми програмами «Охорона праці»

Університет належить до сфери управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Висококваліфіковані викладачі, сучасне матеріально-технічне забезпечення, практично орієнтований зміст освітніх програм дозволить Вам отримати престижну професію  з  широким доступом до працевлаштування!

Наші переваги

Університет знаходиться у центральній частині міста Львова, має розвинуту навчальну та соціальну інфраструктуру, широке коло міжнародних партнерів та налагоджену співпрацю з роботодавцями. Практичні заняття проходять у комфортних та сучасних лабораторіях, обладнаних новою комп’ютерною, мультимедійною та інтерактивною технікою, а також на промислових об’єктах та шахтах західного регіону України. Здобувачі мають можливість навчатися за спільною програмою "Програма два дипломи" у Вищій школі управління охороною праці в Катовіцах (Польща), проходити стажування у Головних управліннях ДСНС України. В Університеті функціонує кафедра військової підготовки, курси підготовки водіїв, курси англійської мови тощо. Наші випускники працюють за фахом у підрозділах Державної служби України з питань праці, ДСНС України, в закладах вищої освіти, підприємствах та організаціях різних галузей, зокрема ПАТ «Укртелеком», ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч»» тощо.

Форми здобуття освіти

Денна та заочна

Умови вступу

Прийом на перший курс навчання для здобуття освітніх ступенів бакалавра та магістра у 2022 році здійснюється за результатами розгляду мотиваційних листів.

Вартість навчання 

від 19 000 грн за навчальний рік

Контактні телефони

+380679114135

+380730568103

Корисні  посилання

Освітня програма (магістр) https://ldubgd.edu.ua/content/ohorona-praci-0

Освітня програма(бакалавр) https://ldubgd.edu.ua/content/ohorona-praci

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»