Аршимова Джаннет

За 5 днів проводимо вебінар "Безпека та здоров’я на роботі: відкрийте Європейську школу керування ризиками"

21.09.2023

Запрошуємо вас долучитися до вебінару на тему «Безпека та здоров’я на роботі: відкрийте Європейську школу керування ризиками»

Залишилося 5 днів ДО НАШОЇ НОВОЇ ЗУСТРІЧІ З ВАМИ!

Дата: 26 вересня

Час: 17:00–18:00

Платформа: ZOOM

Участь безплатна

На цьому вебінарі провідні викладачі Школи – Джаннет АршимоваВіталій ЦопаСергій Росс – поділяться з вами досвідом щодо того, чому саме чотири основні напрями уваги та докладання зусиль на будь-якому підприємстві є базою для побудови успішної системи ОЗіБП.

Ось ці чотири напрями, які ми й розглянемо на цьому занятті:

  1. Лідерство. Поговоримо про те, наскільки важливим є активне лідерство для створення безпечного робочого середовища. Лідери відіграють вирішальну роль у формуванні культури безпеки та підтриманні мотивації працівників до дотримання правил і норм безпеки. Та про те, які інструменти допоможуть стати лідером, мотивувати та «вирощувати» лідерів на вашому підприємстві.
  2. Системне управління у сфері охорони здоров’я і безпеки на роботі. Дізнаєтеся, як правильно структурувати та організувати систему управління, щоб ефективно виявляти, оцінювати та керувати ризиками, а також зберігати здоров’я працівників на високому рівні.
  3. Керування ризиками. Отримаєте перелік інструментів для ідентифікації, оцінювання та зменшення професійних ризиків на робочому місці. Завдяки цьому зможете підтримувати безпечне робоче середовище та запобігати травмам і нещасним випадкам.
  4. Ментальне здоров’я та психологічна безпека працівників. Обговоримо важливість забезпечення психологічного комфорту та добробуту співробітників. Ментальне здоров’я працівників є не менш важливим аспектом у системі ОЗіБП, і ми розкриємо підходи щодо його підтримання.

Долучайтеся до нашого захопливого вебінару та дізнайтеся, чому саме ці чотири напрями є модулями Європейської школи керування ризиками Джаннет Аршимової та вважаються фундаментом успішної системи управління безпекою та здоров’ям на робочому місці.

Розширюйте свої знання та вдосконалюйте навички разом з провідними викладачами Школи!

Отже, 26 вересня знайомимося зі Школою в деталях

Реєструйтеся на вебінар або відразу в ШКОЛУ:

Реєструюсь на вебінар

Хочу В ШКОЛУ


Ми підготували для вас кілька фрагментів з уроків Школи. Навіщо чекати? Починайте вчитися з нами вже зараз!

Фрагмент лекції про лідерство, Джаннет Аршимова

Фрагмент лекції про ризикоорієнтовану систему, Джаннет Аршимова

Фрагмент лекції про лідерство, Джаннет Аршимова, Європейська школа керування ризиками Джаннет Аршимової

Експерт Аршимова Джаннет