Редакція журналу «Охорона праці»

На Дніпропетровщині визначено переможців

23.03.2023

На Дніпропетровщині в Південно-Східному міжрегіональному управлінні Державної служби з питань праці відбулось засідання обласного конкурсного журі в межах проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023»

Цього року в ньому взяли участь 355 юних художників.

До складу журі конкурсу ввійшли посадові особи Департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА та Управління культури, туризму, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА, Дніпропетровської обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості, Комунального закладу культури «Дніпровські міські публічні бібліотеки» ДМР та Комунального закладу «Дніпропетровський фаховий мистецько-художній коледж культури» Дніпропетровської обласної ради».

До участі в конкурсі «Охорона праці очима дітей» долучилися здобувачі освіти з усіх куточків регіону, і це дуже важливо, оскільки культуру безпеки праці майбутнього працівника потрібно виховувати змалку.

У свої роботах конкурсанти висвітлили різні теми, пов’язані з охороною праці. Серед них: безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного та приклади небезпечного виконання роботи в енергетичній галузі, лісовому господарстві, у медичній сфері, будівництві, на транспорті, дитячий погляд на вплив агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.

Визначили переможцями обласного туру, які посіли І, ІІ, ІІІ місце за напрямком художньої творчості – малюнок, у трьох вікових групах таких учасників:

Перша група (від 6  до 10 років):

  • I місце – Олексенко Аріна, 10 років;
  • II місце – Гугуля Олександр, 9 років;
  • III місце – Гузь Микита, 8 років.

Друга група (від  11 до 14 років):

  • I місце – Чорний Віктор, 13 років;
  • II місце – Шкваря Анна, 11 років;
  • III місце – Гаврилова Софія, 14 років.

Третя група (від 15 до 18 років):

  • I місце – Мала Аріна, 15 років;
  • II місце – Седова Вікторія, 16 років;
  • III місце – Ніколаєва Ксенія, 17 років.

До Дня охорони праці в Україні, який відзначають щороку 28 квітня, переможців традиційно нагородять цінними подарунками, дипломами і медалями.

https://dp.dsp.gov.ua/novyny/na-dnipropetrovshchyni-vyznachyly-peremozhtsiv-pershoho-rehionalnoho-etapu-vseukrainskoho-konkursu-okhorona-pratsi-ochyma-ditei/

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»