Редакція журналу «Охорона праці»

Вітаємо переможців конкурсу «Лідер року» – 2021: Джаннет Аршимова

03.06.2021

Тренер міжнародного рівня у сфері охорони праці та здоров’я, викладач NEBOSH Джаннет Аршимова здобула переконливу перемогу в номінації «Кращий фахівець з упровадження системи управління ризиками на підприємстві» за результатами роботи у 2020 році.

Конкурс «ЛІДЕР РОКУ у сфері управління ризиками» журнал «Охорона праці» започаткував у 2014 році. За минулі роки переможцями конкурсу стали: 18 підприємств і 19 фахівців. Цього року до лав лідерів вступили ще два підприємства і троє фахівців.

Пані Джаннет живе у Варшаві. Проте, як то кажуть, це людина світу, фахівець з величезним досвідом працеохоронної діяльності на підприємствах і в компаніях різних галузей промисловості в багатьох країнах (нафтогазові, видобувні та переробні підприємства, будівельні, суднобудівні компанії тощо).

Вебінари і тренінги на тему безпеки праці, які Джаннет Аршимова з 2019 року проводить в Україні, вже підкорили професійну аудиторію.

У співпраці з журналом «Охорона праці» пані Джаннет заснувала «Школу керування ризиками Джаннет Аршимової» для керівників підприємств та організацій, спеціалістів з охорони праці, аудиторів систем управління охороною праці.

Вона вміє зацікавити і захопити аудиторію, її тренінги збагачують слухачів знаннями, спонукають до розвитку і вдосконалення. Загалом її діяльність допомагає рухати сферу безпеки праці та здоров’я в Україні.


Інтерв’ю із Джаннет Аршимовою читайте в журналі «Охорона праці» № 3/2021.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»