Редакція журналу «Охорона праці»

Вітаємо переможців конкурсу «Лідер року» – 2021: Сергій Росс

04.06.2021

Керівник відділу охорони праці дивізіону виробничих активів ТОВ «Кернел-Трейд» Сергій Росс – переможець у номінації «Кращий фахівець з упровадження системи управління ризиками на підприємстві» за результатами роботи у 2020 році.

Конкурс «ЛІДЕР РОКУ у сфері управління ризиками» журнал «Охорона праці» започаткував у 2014 році. За минулі роки переможцями конкурсу стали 18 підприємств і 19 фахівців. Цього року до лав лідерів вступили ще два підприємства і троє фахівців.

Інтегровану систему менеджменту в компанії «Кернел» упроваджено з 2016 року. Передусім цей процес торкнувся олійноекстракційних заводів. З цього часу Сергій Росс та його команда поступово адаптували діючу СУОП до вимог міжнародних стандартів. Провели оцінку ризиків, розробили систему з управління підрядними організаціями, впровадили систему перехресних внутрішніх аудитів.

Коли було прийнято рішення про сертифікацію за міжнародними стандартами ISO 45001 та ISO 14001, команда Сергія Росса продовжила роботу вже з упровадження сучасних стандартів з безпеки праці та здоров’я.

І як результат: у 2020 році перша хвиля активів «Кернел» – управляюча компанія та олійноекстракційні заводи – успішно пройшли аудит і сертифікацію за стандартом ISO 45001.

Вітаємо Сергія Росса та компанію «ТОВ «Кернел-Трейд» з черговою перемогою на шляху до нульового травматизму!

ТОВ «Кернел-Трейд» входить у структуру «Кернел». Провідний у світі та найбільший в Україні виробник й експортер соняшникової олії та зернових у більше ніж 80 країн світу. Торгові марки компанії «Кернел»: Щедрий дар, Стожар, Чумак, OLIO, Маринадо тощо.

 

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»