Редакція журналу «Охорона праці»

Вітаємо переможців конкурсу «Лідер року» – 2021: ТОВ «Кернел-Трейд»

02.06.2021

Компанія «Кернел» стала лідером у номінації «Краще підприємство з упровадження системи управління ризиками» за результатами роботи у 2020 році.

Конкурс «ЛІДЕР РОКУ у сфері управління ризиками» журнал «Охорона праці» започаткував у 2014 році. За минулі роки переможцями конкурсу стали: 18 підприємств і 19 фахівців. Цього року до лав лідерів вступили два підприємства і троє фахівців.

 

Пріоритетним напрямом діяльності ТОВ «Кернел-Трейд» у сфері безпеки праці та здоров’я працівників є керування виробничими ризиками. Ризикоорієнтований підхід у межах інтегрованої системи менеджменту компанія упровадила у 2017 році на олійноекстракційних заводах. В основу системи було покладено стандарт OHSAS 18001.

У 2020 році перша хвиля активів «Кернел» – управляюча компанія та олійноекстракційні заводи успішно пройшли міжнародну сертифікацію і сьогодні працюють за стандартом ISO 45001.

Цю задачу вдалося успішно вирішити завдяки злагодженій командній роботі. На підприємствах компанії провели навчання фахівців, створили робочі комітети з ідентифікації та оцінки ризиків, розробили карти ризиків за професіями та ін. Динамічна модель керування ризиками дає змогу відслідковувати реальні небезпеки та спрямовувати ресурси на ліквідацію критичних ризиків.

Логічно, що всі ці досягнення принесли ТОВ «Кернел-Трейд» перемогу в конкурсі «Лідер року у сфері управління ризиками» за результатами роботи у 2020 році.

Щиро вітаємо колектив компанії!

ТОВ «Кернел-Трейд» входить у структуру «Кернел». Провідний у світі та найбільший в Україні виробник й експортер соняшникової олії та зернових у більше ніж 80 країн світу. Торгові марки компанії «Кернел»: Щедрий дар, Стожар, Чумак, OLIO, Маринадо тощо.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»