Редакція журналу «Охорона праці»

1 травня – День праці

01.05.2024

1 травня в Україні відзначають День праці. Це свято нагадує нам про значення праці як основи успішного розвитку будь-якого суспільства і гармонійного функціонування нашого світу.

Протягом багатьох років цей день є символом солідарності та єдності всіх, хто своєю працею забезпечує матеріальний добробут і соціальний захист, згуртовує працівників з різних країн світу, які мріють про безпечні умови праці та життя у справедливому суспільстві, де кожну роботу шанують і гідно оплачують.

День праці цьогоріч має особливий сенс і значення для всіх нас. Загарбницька війна, яку розпочала росія проти України, порушила спокій та мир у нашій країн. Але навіть в такі важкі часи третій рік поспіль українці виконують свої трудові обов’язки в екстремальних умовах з неймовірною мужністю та силою духу, ризикуючи життям і здоров’ям.

Дякуємо кожному, хто своєю наполегливою і самовідданою працею забезпечує комфортні умови життя і безпеку, рухаючи наше суспільство вперед – до перемоги і миру! Пам’ятаймо про тих, хто стоїть на передовій, захищаючи нашу свободу і незалежність.

Нехай це свято додасть нам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»