Редакція журналу «Охорона праці»

24 січня − День зовнішньої розвідки України

24.01.2023

24 січня відзначає своє 104-річчя зовнішня розвідка України. Цей день установлений Указом Президента України від 22 листопада 2018 року № 381.

Служба зовнішньої розвідки України − це служба мужніх, самовідданих людей, які виконують надзвичайно відповідальну місію – забезпечують національну безпеку та оборону держави, ефективно протидіють зовнішнім загрозам і демонструють високу професійну майстерність.

У час воєнної агресії росії роль Служби зовнішньої розвідки зростає. Протидія спецслужбам ворога вимагає від українських розвідників мобілізації та витримки. Служба змушена діяти в умовах підвищеної небезпеки та вирішувати надскладні завдання, пов’язані з воєнними, інформаційними, економічними та іншими загрозами для нашого суспільства. Від професіоналізму українських розвідників залежить безпека держави, успіх у протистоянні агресору і проведення внутрішніх реформ.

Ворог уже добре знає професіоналізм наших розвідників та їхню майстерність проводити операції на фронті й за його лінією. А інформація, яку вони здобувають, неодноразово змушувала окупантів до «жестів доброї волі».

Колектив журналу «Охорона праці», як і весь український народ, цінує та поважає мужність наших розвідників і їхнє вміння долати будь-які перешкоди на шляху до поставленої мети, до нашої перемоги.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-розвідників, які віддали за нашу свободу найдорожче – своє життя. Їхні подвиги й жертовність назавжди залишаться в пам’яті нинішнього та прийдешніх поколінь. Вічна їм слава!

Глибока шана ветеранам зовнішньої розвідки, які передають свій безцінний досвід молодому поколінню.

Вітаємо офіцерів, працівників і ветеранів Служби зовнішньої розвідки України з професійним святом! Переконані, що ваш високий професіоналізм, патріотизм і безмежна любов та відданість Вітчизні є запорукою нашої спільної перемоги.

Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, витримки, мужності й удачі під час виконання розвідувальних завдань.

Слава зовнішній розвідці України!

Слава Україні!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»