Аршимова Джаннет

А ви були на ZOOM-зустрічі із викладачами та організаторами Європейської школи керування ризиками Джаннет Аршимової

01.04.2024

29 березня журнал «Охорона праці»  провів захоплюючу ZOOM-зустріч на тему: «Розширюємо горизонти безпеки разом з Європейською школою керування ризиками Джаннет Аршимової»!

На зустріч зібралися 70 учасників, серед яких фахівці з безпеки праці, викладачі вищих навчальних закладів, студенти та випускники Європейської школи керування ризиками. Всі присутні  отримали можливість дізнатися більше про навчальну програму чергового набору слухачів  школи від її тренерів - провідних експертів у сфері безпеки праці  Джаннет Аршимової, Віталія Цопи та Сергія Росса.

А ще, завдяки Др. Ендрю Шарману та Джаннет Аршимовій, учасники заходу ознайомилися з проєктом One Percent Safer (https://onepercentsafer.com/ ), який надає допомогу Європейській школі керування ризиками. Зокрема, забезпечує безкоштовне навчання для фахівців з безпеки праці, які є особами з інвалідністю, та для роботодавців, які задіяні у проєктах облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю.

Сподіваємось, що в цьому семестрі школи, який розпочинається вже 23 квітня, студенти Європейської школи керування ризиками зможуть реалізувати свої проєкти, що зроблять роботу на вітчизняних підприємствах на один відсоток безпечнішим.

Надихаючі відгуки, які ми отримали від випускників школи, потребують окремої публікації, що ми найближчим часом і зробимо 😊

Повний запис ZOOM-зустрічі доступний за  посиланням

З 23 квітня 2024 стартує ЄВРОПЕЙСЬКА ШКОЛА КЕРУВАННЯ РИЗИКАМИ ДЖАННЕТ АРШИМОВОЇ

ДЕТАЛЬНО ПРО  ШКОЛУ 

Експерт Аршимова Джаннет