Матвійчук Дмитро

Вийшов журнал №1/2022. Вітаємо в новому році!

13.01.2022

Журнал «Охорона праці» вітає вас у новому, 2022 році. Дякуємо, що обрали наше видання і будете поруч, надихаючи наш колектив на створення якісної публіцистики, на пошук нових цікавих ідей та успішного досвіду у сфері охорони праці. А також на зустрічі з цікавими особистостями, фахівцями з питань безпеки світового масштабу, які з радістю діляться найефективнішими практиками та методиками для організації безпечних умов праці та формування безпечної поведінки працівників.

Отримуючи журнал з корисним для вас контентом, ви стаєте слухачами та учасниками наших просвітницьких заходів – конференцій, вебінарів, семінарів. А також маєте пільговий доступ до електронного КАБІНЕТУ ОХОРОНИ ПРАЦІ з набором нормативних актів, зразків документів, іншою корисною інформацією, яка щодня поповнюється новинками. Ви запитуєте – ми відповідаємо, ви озвучуєте проблему – ми шукаємо способи її розв’язання. І робимо це оперативно та компетентно: навколо нашого видання об’єдналися найкращі експерти галузі – це досвідчені інженери-практики, наглядовці, експерти технічні, аудитори систем менеджменту, лікарі-гігієністи, профпатологи, викладачі та науковці у сфері охорони праці.

Вишенька на торті – Школа керування ризиками Джаннет Аршимової, фахівця з безпеки та здоров’я на роботі міжнародного рівня. Цього року ми оголошуємо два набори слухачів за програмою Risk management. Цей курс найцінніший для тих, хто прагне впроваджувати інструменти керування ризиками на своїх підприємствах, але поки що не має відповідного досвіду та впевненості. Навчання в Школі модульне, з використанням платформи Zoom. Програма передбачає проведення воркшопів – робочих майстерень, де слухачі самостійно виконують завдання, формують алгоритми, плани дій, складають проєкти документів, орієнтуючись на потреби свого підприємства. Усе це – під контролем і за підтримки викладачів Школи. Ми створюємо онлайн-простір для спілкування її учасників та викладачів у популярних месенджерах. І це найбільша цінність, яку ви отримуєте, долучившись до проєктів нашого видання. Це можливість обмінюватися думками, ділитися досягненнями, одержувати відповіді на злободенні питання та в такий спосіб підвищувати свою компетентність і бути у вирі працеохоронних подій. 

Журнал «Охорона праці» – генератор цікавих проєктів. Щорічна міжнародна конференція з охорони праці, галузеві конференції з безпеки для будівельників та лісівників, рейтинг «Лідер року у сфері управління ризиками», Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»… Разом з вами ми зможемо набагато більше – поширювати ідеї охорони праці в суспільстві та створювати безпечні умови праці на своїх підприємствах!

Головний редактор Матвійчук Дмитро